logo
Over Natura
De salon (slide)
De Merken
De Behandelingen
Bruidsmake-up
Contact

De merken 

De natuur is een grote bron van ingrediënten voor schoonheidsproducten. Schoonheidssalon Natura werkt om deze reden alleen met merken die volledig natuurlijke producten inzetten. In de salon wordt gewerkt met de volgende merken:  

Eve Taylor

De behandelingen op basis van aromatherapie worden gedaan met het gerennomeerde merk Eve Taylor.  

Botanical Beauty - Organic Skin Care

De Organic Minerals Face Care producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver, biologisch en dierproefvrij. Verzorg uzelf met puur natuur de heerlijke BODY en FACE SCRUB in een van de volgende geurlijnen: Lavendel, Rozen, Eucalyptus-Mint-Roosmarijn, Calendula, Mandarijn en Calendula Rijstkiem.  

De gelaatsverzorgingsproducten van Organic Minerals Face Care geven een dagelijkse intensieve verzorging aan de huid en dragen bij de algehele huidverbetering. Ook de allergische huid of de huid met eczeem of acné revitaliseert bij dagelijks gebruik van de Organic Minerals gelaatsverzorging. 

Minerallissima make-up

Make-up met een natuurlijke, diervriendelijke en vegan basis. Mineralissima's make-up is ontworpen om de gevoelige huid er gezond uit te laten zien en te laten voelen. Het bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. 

Zeepziederij Borssenburg

Zeep met een eerlijk verhaal. De biologische zepen van Zeepziederij Borssenburg worden op puur ambachtelijke wijze met de hand gemaakt van uitsluitend biologisch natuurlijke grondstoffen en ingredinten. 

 

Top